VitaHarmony XXL Rybí olej (Omega 3) 1.000 mg (150 tob.)

Rybí olej 1000 mg od VitaHarmony se stal vítězem nezávislého testu Mladé fronty dnes.

Tyto želatinové tobolky obsahují olej ryb žijících v arktických vodách. Co je v něm obsaženo? Je to směs extraktů olejů z lososa, makrely, sledě, sardinky a ančovičky. 

Olej je bohatým zdrojem esenciálních omega-3 nenasycených mastných kyselin, a to zejména kyseliny eikosapentaenové (EPA) a dokosahexaenové (DHA). DHA přispívá k udržení normálního stavu zraku a činnosti mozku, zatímco EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce.

VitaHarmony
000457
5 ks
5 Zboží je ještě na skladě
Hurry up! Sale ends in:
Skladem
333,00 Kč
205,00 Kč Sleva 128,00 Kč
S DPH

Rybí olej je významným zdrojem esenciálních omega-3 mastných kyselin, a to zejména kyseliny eikosapentaenové (EPA) a dokosahexaenové (DHA). Tyto kyseliny mají řadu pozitivních účinků na lidské zdraví. VitaHarmony Rybí olej Omega 3 1000 mg je jedním z produktů, který obsahuje tuto cennou látku.

Co obsahuje VitaHarmony Rybí olej Omega 3 1000 mg?

  • Rybí olej: Tobolky obsahují olej ryb žijících v arktických vodách. Je to směs extraktů olejů z lososa, makrely, sledě, sardinky a ančovičky.
  • Omega-3 mastné kyseliny: Rybí olej je bohatým zdrojem esenciálních omega-3 nenasycených mastných kyselin. Konkrétně obsahuje kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a dokosahexaenovou (DHA). DHA přispívá k udržení normálního stavu zraku a činnosti mozku, zatímco EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce.
  • Příznivý účinek: Při přívodu 250 mg EPA a DHA denně můžete dosáhnout příznivého účinku na vaše zdraví.
  • Antioxidanty: Doporučuje se současný příjem antioxidantů, například vitaminu E.

Proč je rybí olej důležitý?

Celková spotřeba ryb v České republice je velmi nízká, a to i přesto, že rybí olej je tak prospěšný. Průměrná roční spotřeba ryb na jednoho obyvatele zeměkoule představuje 16 kg, v rámci EU je to 11 kg, ale v České republice stagnuje na 5 až 5,5 kg na osobu za rok. Tobolky rybího oleje jsou proto efektivním řešením, jak obohatit svůj denní příjem o omega-3 mastné kyseliny. 🐟🌊

  • Užívání: Doporučuje se užívat 2–4 tobolky denně.
  • Skladování: Uchovávejte na suchém a chladném místě v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost je uvedena na pravé straně obalu. Dále je důležité chránit obsah před přímým sluncem.
  • Upozornění: Začněte užívat obsah pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Tento produkt není určen dětem do 3 let a neměl by sloužit jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. 🐟🌿

 Obsah v 1 tobolce: HMOT. %DRHP
 RYBÍ OLEJ 1000  mg *
 Z TOHO: EPA - 180 mg, DHA - 120 mg
* Denní referenční hodnota přijmu v 1 tobolce není stanovena.

 

000457
5 ks